Aansluiting

Stappenplan aansluiten op Iboijfiber

  1. Kies de door u gewenste capaciteit 50 of 100 Mbps. (grotere capaciteit beschikbaar op aanvraag)
  2. Vul ons online deelnameformulierformulier zo compleet mogelijk in.
  3. U ontvangt een officieel bestelformulier incl. de IBOIJFiber brochure per post.
  4. U stuurt het bestelformulier met KvK uittreksel en ID-informatie naar ons retour.
  5. De aannemer Alco tech maakt een afspraak met u om te bepalen hoe en waar de glasvezelaansluiting bij u wordt aangelegd, dit wordt vastgelegd in een installatiedocument.
  6. Na goedkeuring van het door Alco tech opgestelde installatiedocument wordt een afspraak gemaakt om de fysieke glasvezel bij u binnen te brengen volgens de gemaakte afspraken. 
  7. Door het serviceteam van Teleplaz@ wordt contact opgenomen om uw aansluiting te activeren
  8. U ontvangt de mail “Welkom bij Iboijfiber”. Op dat moment is uw glasvezelaansluiting actief
  9. De door u gekozen leverancier kan de internetdienst en mogelijke andere diensten activeren


Punt 3, 5, 6, 7 en 8 regelt Iboijfiber voor u. Punt 1, 2, 4 en 9 dient door uzelf geïnitieerd te worden

Gefeliciteerd, u bent nu volledig operationeel en verzekerd van een kwalitatieve en rendabele aansluiting waarmee u jaren vooruit kunt!

U kunt contact opnemen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

IBOIJ Fiber: Van, voor & door ondernemers

Klaar voor de toekomst met een IBOIJ Fiber glasvezel aansluiting.Doe ook mee en meld u hier direct aan voor IBOIJ Fiber.

Bekijk hier wie er al meedoet

IBOIJ Fiber op Social Media

https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/
https://inter.siam.edu/slot-gacor/ https://petit-cycliste.com/slot-deposit-pulsa/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/rtp-live/ https://www.fap.mil.pe/toto-macau/ https://heylink.me/slot-demo.gratis/ https://redoriente.net/slot-gacor/