Online vergaderen

Bij organisaties met vestigingen en/of met (inter)nationaal verspreide gesprekspartners gaat traditioneel overleg gepaard met hoge kosten. De hoge reis- en verblijfskosten spreken voor zich. Echter gaat ook veel tijd – en dus omzet – verloren doordat de dag niet efficiënt kan worden benut. Daarnaast is het inlassen van een spoedoverleg – vanwege de afstand en reistijd – geen reële mogelijkheid.

Glasvezelbreedband met de mogelijkheid tot videovergadering is het efficiënte alternatief! De grote capaciteit van de glasvezelverbinding staat garant voor haarscherp beeld en een perfect geluid zonder wachttijd of haperingen. Het is zelfs mogelijk het bureaublad van uw PC te delen! ldeaal voor organisaties met meerdere vestigingen in binnen- of buitenland of voor regelmatige afstemming met een leverancier of afnemer. ln spoedsituaties is het slechts een kwestie van minuten voordat een hoogwaardige verbinding tot stand wordt gebracht.

 

IBOIJ Fiber: Van, voor & door ondernemers

Klaar voor de toekomst met een IBOIJ Fiber glasvezel aansluiting.Doe ook mee en meld u hier direct aan voor IBOIJ Fiber.

Bekijk hier wie er al meedoet

IBOIJ Fiber op Social Media

http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://inter.siam.edu/slot-gacor/ https://petit-cycliste.com/slot-deposit-pulsa/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/rtp-live/ https://www.fap.mil.pe/toto-macau/ https://heylink.me/slot-demo.gratis/ https://redoriente.net/slot-gacor/