Online Backup & Opslag

Steeds meer bedrijven en instellingen ontdekken de voordelen van online back-up van administratie en andere data. Niet alleen vanuit de gedachte van kostenbesparing is dit een slimme zet. In de beveiligde omgeving van de leverancier van de online back-up dienst zijn uw waardevolle gegevens namelijk optimaal beschermd tegen diefstal, virusinfecties, brand of andere oorzaken van verlies. Kortom, een geruststellende wetenschap voor iedere ondernemer.

Met een opslagcapaciteit van enkele gigabytes tot naar wens vele terabytes en de mogelijkheid om de back-up geheel automatisch te laten uitvoeren, hoeft u zelf geen kostbare apparatuur aan te schaffen en vergeet u nooit meer om een back-up te maken. Alle data wordt gecodeerd, verstuurd en opgeslagen en is alleen met een beveiligingscode toegankelijk. Glasvezel maakt het niet alleen mogelijk om uw periodieke back-up veilig buiten de deur te plaatsen; u kunt er zelfs voor kiezen om helemaal geen data meer op de computers in uw pand op te slaan. Met storage online bevinden alle bestanden zich in een datacenter en laten ze zich via een beveiligde glasvezelverbinding net zo snel openen, bewerken en opslaan als met uw huidige inpandige netwerk.

Desgewenst kunnen de computers op kantoor worden vervangen door handzame en energiezuinige ‘thin clients’.

 

IBOIJ Fiber: Van, voor & door ondernemers

Klaar voor de toekomst met een IBOIJ Fiber glasvezel aansluiting.Doe ook mee en meld u hier direct aan voor IBOIJ Fiber.

Bekijk hier wie er al meedoet

IBOIJ Fiber op Social Media

https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://inter.siam.edu/slot-gacor/ https://petit-cycliste.com/slot-deposit-pulsa/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/rtp-live/ https://www.fap.mil.pe/toto-macau/ https://heylink.me/slot-demo.gratis/ https://redoriente.net/slot-gacor/