Prijzen aansluiting

Iboijfiber Coöperatief U.A. is ‘van, voor en door’ alle ondernemers en kent dus geen winstoogmerk. Dit betekent dat u voor uw aansluiting altijd een eerlijke prijs betaalt. Naast het maandelijkse tarief betaalt u momenteel slechts een aansluitbedrag van € 750,–. Met uitzondering van Akkermansweide Terborg, hiervoor zijn de aansluitkosten bij aanvang instap € 500,-  .  

De kosten voor het maandabonnement zijn als gevolg van de grote hoeveelheid aanmeldingen momenteel:

Data transportsnelheid maandbedrag
50 Mbps up / 50 Mbps down € 140,- vanaf 1-1-2015

100 Mbps up / 100 Mbps down    

250 Mbps up / 250 Mbps down    

1 Gbps up / 1 Gbps down    

€ 260,- vanaf 1-1-2015

€ 395,- vanaf 1-6-2015

€ 695,- vanaf 1-6-2015

Kijk hier voor aansluitingen van meedere panden

Dit is al een daling ten opzichte van het oorspronkelijke starttarief van € 58,-, bij een stijgend aantal aanmeldingen zal de abonnementsprijs naar rato verder dalen!

In het maandtarief is onderstaande inbegrepen:

  • Belichte verbinding van 1 vezelpaar
  • Gegarandeerde vaste bandbreedte, zowel up- als down
  • Inpandige aansluitkast
  • Het Iboijfiber glasvezel netwerk wordt gekoppeld met de NDIX marktplaats
  • Zeer hoge beschikbaarheid door deels redundante opzet
  • Volledig beheer, 24×7, monitoring en herstel


U kunt contact opnemen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor technische vragen verwijzen wij U naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

IBOIJ Fiber: Van, voor & door ondernemers

Klaar voor de toekomst met een IBOIJ Fiber glasvezel aansluiting.Doe ook mee en meld u hier direct aan voor IBOIJ Fiber.

Bekijk hier wie er al meedoet

IBOIJ Fiber op Social Media

https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://inter.siam.edu/slot-gacor/ https://petit-cycliste.com/slot-deposit-pulsa/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/rtp-live/ https://www.fap.mil.pe/toto-macau/ https://heylink.me/slot-demo.gratis/ https://redoriente.net/slot-gacor/