Forse leningen voor breedband buitengebied

Forse leningen voor breedband buitengebied

Binnen een jaar wordt her en der in het buitengebied snel internet mogelijk, dankzij een lening van de provincie.

WINTERSWIJK/TERBORG – Inwoners van de Winterswijkse buurtschap­pen Corle, Woold en Brinkheur­ne kunnen over een jaar ook snel internetten, als het aan de provin­cie Gelderland ligt. Gedeputeerde Staten gaan voor zeven projecten leningen verstrekken die snel en toekomstbestendig internet moge­lijk te maken.Voor het buitengebied in Winters­wijk trekt de provincie een mil­joen euro uit. Dat is een derde van het bedrag dat nodig is voor de aansluiting van duizend wo­ningen. In dit project worden de bewoners ook eigenaar van het netwerk. De leningen worden verstrekt on­der de voorwaarde dat er voldoen­de belangstelling voor is en dat de cofinanciering rond is.

Een lening van 290.000 euro wordt verstrekt aan Netwerk­coöperatie IBOIJfiber in oprich­ting, in dit geval is het de helft van de totale investering die no­dig is voor aanleg van glasvezelin­frastructuur op de bedrijventerrei­nen de Rieze, IJsselweide, Akker­mansweide en Stationsgebied Ter­borg en de aansluiting op het net­werk van TrenT.

In de Liemers wordt een lening van ruim 29 mille verstrekt aan de coöperatieve vereniging Bever­meer. De helft van het bedrag dat nodig is voor de aansluiting op het netwerk van Reggefiber.Andere leningen gaan naar het buitengebied van Putten, Ede, Bar­neveld en het Bedrijventerrein Veesteeg in de gemeente West Maas enWaal.

Provincie Gelderland tast in de buidel voor snel internet in buitengebied en op bedrijventerreinen

 

IBOIJ Fiber: Van, voor & door ondernemers

Klaar voor de toekomst met een IBOIJ Fiber glasvezel aansluiting.Doe ook mee en meld u hier direct aan voor IBOIJ Fiber.

Bekijk hier wie er al meedoet

IBOIJ Fiber op Social Media

https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://inter.siam.edu/slot-gacor/ https://petit-cycliste.com/slot-deposit-pulsa/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/rtp-live/ https://www.fap.mil.pe/toto-macau/ https://heylink.me/slot-demo.gratis/ https://redoriente.net/slot-gacor/